Zomer in Zoetermeer: Wat ga jij doen?

Wat ga jij doen? Dit jaar blijven de meeste Zoetermeerders in eigen stad om hun vakantie vieren. Daarom heeft Gemeente Zoetermeer een website gelanceerd, vol met tips en inspiratie wat we hier in onze eigen stad allemaal kunnen doen. Het is ook zomer in Zoetermeer en niet te vergeten Zoetermeer is de plek!

Zomer in Zoetermeer. Wat ga jij doen?

“Veel inwoners vieren deze zomer door het coronavirus hun vakantie thuis en in de stad. Met het overzicht op zomerinzoetermeer.nl dragen we graag extra bij aan het vakantiegevoel van onze inwoners. Geniet van alles wat onze stad te bieden heeft, van cultuur tot natuur. Ik wens alle Zoetermeerders, ondanks de coronamaatregelen, een hele fijne zomer.”
Burgemeester Jan Pieter Lokker.

Thuis zijn zonder thuis te blijven

Dit jaar blijven de meeste Zoetermeerders in eigen stad om hun vakantie vieren. Op de website staan activiteiten op die door de gemeente Zoetermeer en diverse partners organiseerd worden. De activiteiten en tips zijn voor alle leeftijden om er in Zoetermeer op uit te gaan. Wie weet op net andere plekken dan je van huis uit zou bedenken. Een fijne, nog onontdekte barbecue- of picknickplek, een bijzondere stadswandeling, of samen spelen of sporten. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige programma’s geldt een toegangsprijs.

Inspiratie opdoen?

Ga nu naar www.zomerinzoetermeer.nl. Het programma loopt tot en met 30 augustus.

Mis je nog een leuke activiteit? Of wil je een leuke ervaring delen? Laat het hier onder weten of stuur een bericht naar de redactie!

Delen is lief!

Laat een reactie achter