Vermeulen Groep ontvangt SEBO-keurmerk

De medewerkers van Vermeulen Groep zijn trots op het feit dat zij wederom het SEBO-keurmerk in ontvangst hebben genomen. Wethouder Jan Iedema (economie) is persoonlijk langs geweest om het certificaat uit te reiken. Ondernemers die in aanmerking komen voor een SEBO
(Sociaal Economisch Betrokken Onderneming) keurmerk hoeven niet te wachten op een gezamenlijke bijeenkomst, ze ontvangen ze op eigen lokatie.

Zwiep Vermeulen ontvangt SEB)-keurmerk uit handen van wethouder Jan Iereikt dema uit Zoetermeer
Wethouder Jan Iedema reikt het SEBO-keurmerk uit aan Zwiep Vermeulen van de Vermeulen Groep

“SROI is inmiddels geïntegreerd binnen de structuur en cultuur van de Vermeulen Groep. Bij onze contracten proberen we daar waar wij kunnen medewerkers die onder de SROI doelgroep vallen te plaatsen. Zo ook binnen onze projecten in Zoetermeer en omstreken waar wij al jaren lang medewerkers van de DSW een werkplek aanbieden. Ook proberen wij door middel van SEBO On Stage jongeren te enthousiasmeren voor onze branche en hen een kijkje te geven tijdens de Doe-Dag in de werkzaamheden die wij verrichten. Verder zijn wij blij met de komst van de Groen Academie; het initiatief van DSW i.s.m. MBO Oostland en lokale ondernemers. Wij bieden twee leer-werkplekken aan voor medewerkers die vanaf september deelnemen aan de BBL opleiding om op deze manier hun MBO diploma te behalen.”

De Vermeulen Groep is al meer dan 45 jaar een begrip. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid, betrokkenheid en ontzorging. Wij zijn de specialist en dienstverlener op het gebied van onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte.

The Old Pal en 42 B.V. ontvangen SEBO-keurmerk

Wethouder Jan Iedema (Economie) is naast de Vermeulen Groep ook bij The Old Pal en 42 B.V. geweest om het SEBO keurmerk uit te reiken.
“Ondernemers hebben veel te verduren gehad de afgelopen periode. Uit waardering voor hun inspanning om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, ga ik met veel plezier bij ze langs. Met trots praten ze over de wijze waarop ze hun onderneming weer op gang brengen en bij willen dragen aan een sociaal ondernemersklimaat.” licht wethouder Iedema
(Economie) toe.

SEBO tour


42 B.V. ontwikkelt hoogwaardige informatiesystemen en The Old Pal is al jaren een begrip in de Zoetermeerse horeca. In augustus vervolgt Jan
Iedema zijn SEBO tour.

SEBO keurmerk


Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen. In aanmerking komen bedrijven die van meerwaarde zijn voor Zoetermeer en dit zichtbaar maken door bijvoorbeeld werkgelegenheid te bieden voor kwetsbare groepen, zich in te zetten voor sociale- en maatschappelijke doelen in Zoetermeer en samen te werken met andere partijen zoals de gemeente of het onderwijs. Meer informatie is te vinden op de gemeentelijke website.

De eerste TRNDZ met leuke Zoetermeerse verhalen is online te bestellen!

Delen is lief!

Laat een reactie achter