Ontwikkel je talent bij CKC & partners

Altijd al je talent willen ontwikkelen? CKC & partners biedt ruim 100 gratis kennismakingslessen aan voor jong en oud. In de eerste week van september staan er allerlei leuke en interessante activiteiten op het programma. Muziek, dans, musical, beeldende kunst, digitale fotografie, circus, robots bouwen en meer.

Kennismakingsweek bij CKC & Partners
Kennismakingsweek bij CKC & Partners – Foto Jessica Groenewegen


Voor ouders van en voor dreumesen, peuters en kleuters zelf zijn er op woensdagochtend 2 september kennismakingslessen. Draagdoekdans, muziek op schoot, klap eens in je handjes, peuterdans en peuterballet.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen op woensdagmiddag 2 september en zaterdag 5 september kennismaken met drums, gitaar, hiphop, capoeira, jazz, musical, robots bouwen, kinderkunst, circus en nóg veel meer.

Ontwikkel je talent bij CKC & Partners in Zoetermeer. Foto: Patricia Munster

Speciaal voor de jeugd vanaf 14 jaar en volwassenen is op donderdagavond 5 september een afwisselend programma met onder andere digitale fotografie, schilderen, keramiek, textiel, yoga, klassieke en moderne dans. Het programma is te bekijken op www.ckc-zoetermeer.nl/kennismakingsweek2020

Leren schilderen bij CKC & Partners. Foto: Patricia Munster

Ontwikkel je talent bij CKC & Partners en meld je aan voor de kennismakingsweek via de website. Doe jij mee?

Heb je een talent of een bijzondere hobby en wil je graag je verhaal delen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op. Misschien lees je binnenkort je verhaal op onze website!

Meer lezen over Zoetermeer en Zoetermeerders? Kijk bij Zoetermeerse verhalen.

Delen is lief!

Laat een reactie achter