Nieuwjaarsvoorstelling in Zoetermeer vol zang, muziek en dans!

Samen met inwoners en ondernemers vierde gemeente Zoetermeer het nieuwe jaar in het Stadstheater. In een volle theaterzaal genoten de gasten van een afwisselende nieuwjaarsvoorstelling vol met dans, muziek en zang en de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Bezuijen. Wat heeft Zoetermeer veel talent!

Bal Masqué tijdens nieuwjaarsvoorstelling in Stadstheater Zoetermeer
Bal Masqué

De avond begon met een indrukwekkende opening van het theaterorkest onder leiding van dirigent Emile Chappin met zang en dans van Dansschool Dansis en theater Cadenza. We waanden ons even in het oude Venetië met mooie kostuums en maskers van de zangers en dansers.

Toespraak burgemeester Bezuijen tijdens nieuwjaarsvoorstelling

Burgemeester Bezuijen kwam na het ‘gemaskeerd bal’ ook met een masker op het podium maar hij deed het masker snel af en verzekerde het publiek dat hij niet meedanst of zingt. In zijn toespraak blikte hij terug op het afgelopen jaar en sprak de boodschap uit om in deze tijden vol onzekerheden en zorgen elkaar niet uit het oog te verliezen. En hoe trots hij is op Zoetermeerders die met een geweldige en positieve houding iets doen voor anderen.

Burgemeester Bezuijen met een zwart masker op
Burgemeester Bezuijen komt het podium op met een masker

“Ik zie die spirit, die drive ook bij de vele vrijwilligers die in onze stad actief zijn. Bij de sportclubs, in de zorgcentra, bij onze kerkgemeenschappen, voor de culturele instellingen en op scholen. En voor de buurvrouw of buurman in je straat die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Op tal van terreinen zetten deze vrijwilligers zich in voor anderen. “

Burgemeester Bezuijen benadrukt dat we samen veel voor elkaar kunnen krijgen. Begin klein, door elkaar een hand te geven en door elkaar te vinden, door vertrouwen en een open gesprek. Ga samen op zoek naar oplossingen en steun elkaar. Hij is trots op de vele mooie initiatieven in onze stad, het is inspirerend, motiveren en stimulerend. “We gaan het doen, mét elkaar!” was zijn boodschap.

Tijdens de nieuwjaarsvoorstelling schitterde heel wat Zoetermeers talent op het podium. Optredens van onder andere Teddy Macrander, Popkoor Just for Fun, Kees Vermeulen, Ruud Lockefeir, Irene Lam en Olga Roeting. Dansschool Dansis en theater Cadenza openden met Bal Masqué en in de finale met Raveleijn.

Al dit talent is verbonden door één aspect: ze komen uit Zoetermeer! Van een jonge singer/songwriter tot een deelnemer van The Voice Senior. Van modern, pop tot klassiek. Zoveel afwisseling dat iedereen genoten heeft!

Hieronder een sfeerimpressie van de optredens.

Deze foto’s mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf hergebruikt worden. De foto’s zijn de bestellen vanaf 25 euro. De prijzen zijn afhankelijk van het gebruik en formaat.

Volg ons op Instagram! Ook foto’s van de nieuwjaarsvoorstelling.

Meer nieuws over Zoetermeer? Kijk bij nieuws!

Delen is lief!

Laat een reactie achter