Lezen op het cultuurterras van Zoetermeer

Ben jij al op het cultuurterras van Zoetermeer geweest? De Bibliotheek heeft het terras samen met het eigen Forum Café en museum De Voorde opgezet op het Stadhuisplein. Naast relaxte leesplekken en lekkere koffie zijn er op het terras de hele vakantie door activiteiten voor alle leeftijden. Maar ook om eindeloos te lezen!

Vakantie is ook eindeloos lezen!

De Bibliotheek zorgt ervoor dat Zoetermeer zich niet hoeft te vervelen deze
zomer. De leenvoorwaarden zijn verruimd zodat oud en jong thuis of op het
vakantieadres van stapels boeken kan genieten. De hele zomervakantie lang kan iedereen de geleende materialen langer houden: wel zeven weken lang. Kinderen en jongeren boffen, want zij mogen wel twintig boeken en
andere materialen uitzoeken. En is alles uitgelezen voordat de vakantie voorbij is? Dan kunnen er gewoon weer nieuwe gehaald worden. Deze actie loopt tot en met 30 augustus.

Eindeloos lezen in een park in Zoetermeer
Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Gratis VakantieBieb app

Liefhebbers van e-books kunnen ook de gratis VakantieBieb app downloaden in elke app-store; een cadeautje van alle openbare bibliotheken helemaal vol met tientallen e-books en luisterboeken voor kinderen, young adults en volwassenen. Je hoeft geen lid
te zijn van de bibliotheek om de VakantieBieb te downloaden.

Lezen op het cultuurterras van Zoetermeer

Natuurlijk kun je ook lezen op het nieuwe cultuurterras van Zoetermeer. Naast relaxte leesplekken voor kinderen en lekkere koffie voor volwassenen zijn er op het terras de hele vakantie door activiteiten voor alle leeftijden. Knutselen, dansen en zingen, maar ook een heuse verhalenverteller met een wekelijkse Midzomernachtsdroom en easy listening zangact Ebony & Ivory.

Eindeloos lezen in Zoetermeer bij de bibliotheek
Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Meer informatie op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Nog meer lezen? En je hebt TRNDZ nog niet gelezen? Dan kun je het magazine online lezen of hier bestellen!

Delen is lief!

Laat een reactie achter