Klapstoelkabaret in Zoetermeer

Het klapstoelkabaret in Zoetermeer van Anne Neuteboom, Pieter Verelst en andere cabarettalenten gaat van start. Vandaag is het eerste klapstoelkabaret in Buytenwegh en volgende week in Seghwaert

Klapstoelkabaret in Zoetermeer

Twee zaterdagen schuif je gratis aan om te genieten van bekend cabarettalent in de open lucht! De 19e zie je Anne Neuteboom en Chris Verlaan in Buytenwegh. Op 26 september lach je mee met Pieter Verelst en Lisa Ostermann in Seghwaert.

Cabarettalent van nu, corona-proof, in de buitenlucht op een zomermiddag … en dat helemaal gratis! Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret-artiesten naar Buytenwegh (grasveld Marsmanhove) en Seghwaert (basketbalveld Seghwaertpark) toe. Jij neemt een eigen klapstoel mee en neemt plaats op veilige afstand van elkaar. Op deze manier is theater eindelijk weer mogelijk in coronatijd en wordt het ook nog eens een bijzondere ervaring.

Eersteklas cabarettalenten

Tijdens Klapstoelkabaret zie je optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie. Deze artiesten hebben stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.
Op 19 september zie je Anne Neuteboom en Chris Verlaan en op 26 september komen Pieter Verelst en Lisa Ostermann.

Aanmelden voor Klapstoelkabaret in Zoetermeer

Klapstoelkabaret in Zoetermeer is onderdeel van het UITfestival en via de website kun je gratis reserveren in verband met het aantal beschikbare plaatsen: www.uitfestivalzoetermeer.nl. Op de festivallocaties vindt nog veel meer leuks plaats: een workshop kunst bouwen met bamboe voor jong en oud, het cultuurhuis om mee te praten over cultuur in je wijk en pop up optredens.

Draag je TRNDZ een warm hart toe? Help ons om een nieuwe geprinte TRNDZ te lanceren door er hier een te bestellen!

Delen is lief!

Laat een reactie achter