Vrouwendag 2023 in Stadstheater Zoetermeer

Woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en dat wordt in het Stadstheater Zoetermeer gevierd. Het thema dit jaar is “Changing Climates”. Iedere vrouw heeft op haar eigen manier invloed. Samen met 100 vrouwen uit Zoetermeer willen de organisatie verder bouwen aan een community in het kader van vrouwenemancipatie in Zoetermeer.

Op veel vlakken zijn vrouwen zelfredzamer dan vroeger, maar nog steeds zijn er grote ongelijkheden ten opzichte van de positie van mannen. Omarm Internationale Vrouwendag en zet je in voor het versterken van vrouwenkracht, bewustwording, verbinding en het normaliseren van onderwerpen waar wellicht nog een taboe op ligt. 

Internationale Vrouwendag in Zoetermeer

Bibliotheek Forum Zoetermeer

De Bibliotheek Forum Zoetermeer is gezamenlijk met partners uit maatschappelijke, educatieve en culturele hoek deze community gestart. De focus ligt dit jaar vooral op ontmoeting en verbinding. Samen met onder andere Wijck, Stadstheater Zoetermeer, Stichting Piëzo, Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen, en de gemeente Zoetermeer wordt Internationale vrouwendag dit jaar gevierd. Het idee om ongeveer 100 Zoetermeerse vrouwen te inspireren en te prikkelen om ook na 8 maart mee te blijven denken, doen en maken.

Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Kom woensdag 8 maart van 15.00 tot 18.30 uur naar het Stadstheater. We organiseren een middag met een lezing, workshops, theater, een verwenhoek en andere activiteiten. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Kom naar Vrouwendag 2023!

Deelname is gratis, vol is vol. Laat ons weten dat je komt door je aan te melden via de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Meer lezen over Zoetermeer? Kijk op onze pagina met Zoetermeerse verhalen!

Delen is lief!

Laat een reactie achter