Gymworld Zoetermeer is klaar!

Gymworld Zoetermeer is klaar! Vandaag ondertekende wethouder Ingeborg Ter Laak het proces-verbaal van oplevering. Vanaf september zullen hier rond de 4.000 gymnasten gaan sporten, van turnen tot freerunning. 

Gymworld Zoetermeer is gebouwd om de gehele gymnastieksport in Zoetermeer te versterken. De grootste verenigingen die hier een plek krijgen zijn GV Pro Patria en CGV Zoetermeer. Ook is er ruimte voor freerunning, dansen en een sportmedische voorziening.

Gymworld Zoetermeer
Gymworld Zoetermeer aan de Amerikaweg

Wethouder Ter Laak is supertrots op deze aanwinst voor Zoetermeer, een plek om te sporten, te bewegen maar ook om te verbinden. En ze tipte ons dat dit nieuwe gebouw genomineerd is voor de Gemma Smid architectuurprijs.

Wethouder Ter Laak tekent proces-verbaal van oplevering

Peter Picavet, directeur van aannemersbedrijf Remmers Bouwgroep leverde vandaag het indrukwekkende gebouw op aan gemeente Zoetermeer. Zijn werk zit er bijna op.

Peter Picavet, directeur van aannemersbedrijf Remmers Bouwgroep

Pro Patria voorzitter Jerry van der Ziel CGV-voorzitter Christa Ros, Reggy Laatsch en Xander Smits (Freerunning) en Barry Faas (fysiotherapie) kunnen niet wachten om gebruik te gaan maken van de nieuwe sportzalen en ruimtes.

Barry Faas, Christa Ros, Jerry van der Ziel, Reggy Laatsch, Xander Smits, Ingeborg Ter Laak

De verenigingen kunnen nu aan de slag om de zalen in gebruik te nemen. In deze freerunnerszaal komt een heel parcours. We kunnen niet wachten!

De freerunners in actie in de nu nog lege zaal. Hier komt een parcours voor de freerunners.

In september zal waarschijnlijk de officiele opening plaatsvinden

Meer Zoetermeerse verhalen lezen? Kijk hier

Meer over Gymworld lezen? Kijk hier

Delen is lief!

Laat een reactie achter