Wandelen met Dennie van Herwijnen

Wandelen heeft lang het imago gehad van stoffig, maar anno 2020 is het weer helemaal hip! Ik kan het alleen maar eens zijn met Dennie van Herwijnen. Ik ga graag wandelen, heerlijk om mijn gedachten de vrije loop te laten gaan, ondertussen luisteren naar het tjirpen van de vogels, het zoemen van de bijen en het ritmische geluid van mijn voetstappen.

Dennie zou wel meer tijd willen hebben om te wandelen, of eigenlijk om alle parken van Zoetermeer te bezoeken, want hij is nu geen echte wandelaar. Tijdens de avondvierdaagse kwam hij samen met zijn kinderen op plekken, in onder andere het Westerpark, waar hij nog nooit geweest was. Een echte eye-opener. “Zou het niet mooi zijn als iedere maand een park wordt uitgelicht met leuke activiteiten voor jong en oud?” Zodat we allemaal te weten komen wat ieder park te bieden heeft. De Dag van het Westerpark is natuurlijk al een goed initiatief. Hij neemt er als ondernemer ook aan deel, maar het gebeurt maar in een klein deel van het grote park. 

Kronkelende paden, dichte begroeiing, mooie uitzichten, je zou er bijna in verdwalen, maar het is zo leuk om al die parken te ontdekken!

Dit artikel samen met nog meer leuke verhalen offline lezen? Dat kan! Bestel TRNDZ!

Wandelen met Dennie van Herwijnen
TRNDZ in gesprek met Dennie van Herwijnen over wandelen en meer!
Delen is lief!
Pagina’s: 1 2

Laat een reactie achter