De fietsenmaker van Oosterheem, Lars Dat over zijn passie voor techniek

“Ik ben eigenwijs,” dat was een van de eerste woorden die ik hoorde van Lars Dat. Als ondernemer moet je dat ook zijn. Lars vindt het heerlijk om aan fietsen te sleutelen en daarom heeft hij nu een eigen zaak in Winkelcentrum Oosterheem. Voor een lekke band tot specialistisch onderhoud aan een dure racefiets, en eigenlijk alles wat daar tussenin zit. Lars helpt je graag. 

Op 4-jarige leeftijd is Lars samen met zijn ouders en zus in Segwaert komen wonen. Zijn ouders kwamen uit Den Haag, maar wilden graag dat Lars buiten kon spelen. Ze vonden een geschikt huis met tuin en daarachter een mooi speelveld. Dat blijkt de broedplaats te zijn geweest voor deze 22-jarige ondernemer. Lars was graag buiten en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Al op jonge leeftijd genoot Lars ervan om dingen uit elkaar te schroeven, te bestuderen, en weer in elkaar te zetten en vaak te repareren en te verbeteren. Zijn vader stimuleerde hem hierin door allerlei voorwerpen mee naar huis te nemen. Lars’ interesse in techniek blijkt groot te zijn. 

Het artikel met nog meer leuke verhalen is ook in de gedrukte versie te lezen, bestel TRNDZ!

Fietsenmaker in Oosterheem
Lars Dat aan het werk in zijn winkel in Oosterheem

Het artikel gaat verder op de volgende pagina.

Delen is lief!
Pagina’s: 1 2

Laat een reactie achter